Nu är det natten.

I dag va jo en bra dag- hvis vi ser bort i fra all snøen som plutselig kom! 

 

Jeg hadde som vanlig ikke fått med meg værvarselet, så når kollegene begynte å snakke om snøen som var meldt, som mest sannsynlig kom til å komme spm sludd, så var jeg ikke akkurat så veldig begeistret. 

Verre blei det faktisk når snøen først kom og det kom som snø! Og det gir seg jo ikke heller. Jeg trur det har kommet snart 10 cm! Hallo, vi vil ikke ha mere snø føre tidligst desember igjen! 

Men, dagen blei jo bedre når jeg på vei hjem fra jobb kunne stoppe innom postkontoret og hente de nye skoene mine. Ikke for det, jeg kan jo ikke bruke de i dette været. Men, skoene er på plass, så da er det bare til å smøre seg med tålmodighet. 


Jessda, det er kaldt og da glemmer jeg noen ganger å ta av luen etter tur med hundene.

 

Og så blei jo kevlden enda litt bedre når jeg fikk melding om at Iimo hadde vunnet en konkurane på facebook som Tamhunden.com hadde gående. Jeg vinner jo sjedent på slike ting, men man vinner jo i alle fall ikke hvis man ikke prøver. 

Så jeg la med et bilde av Iimo og Petter, bare for å vise hvor liten og søt Iimo er, og begrunnet det kort hvorfor vi ville vinne. Og jaggu vant vi. Det er jo kjempegøy. Vi vant en slik Thundershirt. Jeg håper den vil hjelpe.


Bildet jeg sendte inn til konkurransen. Jeg turr det var de fantastsike ørene til Petter som gjorde utfallet.

 

Den skal visst være bra for mye denne Thundershirt'en, så vi krysser fingrene. Iimo bærer jo fremdeles preg av å være gatehund, noe hu sikkert alltid vil gjøre, men hvis man kan gjøre noen situasjoner bedre for henne, så er jo det bare bra.

Jeg får vel skrive mer om dette når pakken har kommet i postkassen i løpet av uken. Jeg er en smule optimistisk, så det er jo bra. Mye bra på en kveld, må jeg si. Jeg har til og med lagt meg og det er jo bra.

Kroppen er ikke helt samarbeidsvillig om dagen, så jeg prøver å ikke jobbe så mye overtid og jeg prøver å komme meg tidlig i seng. Ingen av delene er veldig enkelt, for tiden går jo alltid så fort. Men, nu är det natten i alle fall. God natt. 

 

Har du hatt en fin kveld?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #trøtt #bra #vinner #heldig #hund #optimist

___________________________________________________________________________

20 kommentarer

Sov godt og drøm søtt kjære du:)

missmommy.blogg.no: Tusen takk- nå gleder jeg meg til å sove igjen etter hvert :D ha ha

Håper du har hatt en fin-fin dag i dag? :)

gratulerer med gevinst......hvem kunne motstå de nydelige der da?<3<3<3

jobb og sloss med værgudene i dag på vei hjem..spist middag trøtt som et fly :D:D

natting<3

cuskima: Nei, man kan jo nesten ikke motstå de fjesene der <3 he he

Værgudene var ikke bare snille- fikk dere storm egentlig? :)

Koselig kveldsfortelling.. tusen takk og ha en vakker dag og god bedring :)

dedicat: Takk selv :D Håper du har hatt en fin dag så langt? :)

Hei på deg i snøen.Ja, for snø fikk vi også, masse, og fortsatt snør det der ute. Men jeg velger å se positivt på det. Nå blir naturen skikkelig vasket ren til våren. Bare vent til denne snøen smelter! Da kommer det til å eksplodere i hestehov der ute! Gratulerer med gevinst og ha en vakker dag. Sett skoene fram og se på dem, snart er det tid for å spasere med hundene igjen på bar asfalt.

natheless: Nå har det meste regnet bort igjen, så nå er det mest bare slafseguff overalt :O

Vi er klare for Hestehov (takk for påminnelsen av hva de heter- jeg greier aldri å huske det norske navnet) :D

dvergpinschere i mitt hjerte

Så bra du fikk noen god opplevelser også da! og Gratulerer!! kjempe gøy å vinne! Blir spennende å høre om plagget! hørt mye, og de hjelper for noen!! Ha en god dag! da det nå er blitt morgen!

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, det er alltid greit med litt hyggelige overraskelser :D Jeg er veldig spent på det plagget. Har hørt at det har hjulpet på mange, men at det så klart ikke er sikkert det hjelper på alle, så får bare prøve å se :)

Ha en fantastisk dag :)

Malinshjerte: Tusen takk :) Håper dagen deres har vært flott :)

liten en drittkaldt snø sludd og alt mulig i dag bare veldig kaldt :D

cuskima: Jeg syns liksom folk snakket om at det skulle bli skikkelig uvær her, men jeg merket ikke til det og jeg bor jo der man merker det, så tenkte kanskje den var lenger opp hos dere da, for dere pleier jo også å få det liksom :) Men ingenting er bedre enn at været er helt ok på denne tiden :)

eg er glad hver gang vi slipper unna :D:D

cuskima: Jeg også! He he

Tusen takk! Sov godt kjære du!

missmommy.blogg.no: :D

Skriv en ny kommentar