Nu är det natten.

I dag har jeg vært ute å spist med kollegene mine. 

 

Med tanke på at vi kun er jenter på kontoret vårt var det sikkert en baktanke med at vi skulle ut å spise akkurat i dag. Uansett er det alltid hyggelig å finne på noe litt ekstra etter jobb, være seg det er kvinnedagen eller ei. 

Det var veldig god mat og jaggu hadde vi plass til dessert også. Sjokoladefoundant med vaniljeis og bær. Nam sier jeg bare! Kroppen oppførste seg som om den hadde feber, så det er deilig å endelig være hjemme. 

Jeg har vært til behandling hos fysioterapeut i dag for å få skikk på musklene som har kronglet nok så lenge nå. Jeg trur det nærmer seg to år siden sist jeg var til behandling, så det var ganske så ille i dag. Og musklene var helt forferdelige hele veien også.

Jeg gruer meg til i morgen, for det er nok da jeg kommer til å kjenne det ordentlig. Nå har jeg jo bare vondt og det føles ut som når man har feber. Jeg må tilbake til fredag igjen og jeg skal helt ærlig innrømme at jeg gruer meg litt. 

Men, jeg må få løsnet på det, så jeg får bare stålsette meg så godt det går. Jeg fikk time seint på fredag så blir det for ille kan jeg heller bare dra rett hjem. Det skla uansett blir bra tilslutt håper jeg. 

Nå skal jeg kose litt mer med  hundene og kattene føre de skal få kveldsmat og en liten tur ut føre jeg hopper i seng. Jeg kjenner jeg er trøtt som fy. Etter en lang dag er det alltid godt å komme seg i seng. God natt. 

 

Er du noen ganger ute å spiser med jobben?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #trøtt #behandling #fysioterapi #hyggelig #kolleger #mett

___________________________________________________________________________

6 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

Så deilig å være ute med arbeidskolleger..Er litt deilig å være vanlig sammen med de også.. Ja du vil nok kjenne det i kroppen i morgen..men ondt skal ondt fordrive..så blir nok bra til slutt som du sier.. :-) Lykke til og sov godt!

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, det er veldig greit å være litt vanlige :)

Ja, huff. Men med varmeteppe i sengen i natt blir det sikkert litt bedre :)

Natt :)

Trivelig å ut å spise sammen! ;-) Det er jo ikke noe man gjør hver dag, men koselig uansett!

Tydelig at kroppen din trenger behandling da, men ikke noe godt når det står på som verst! <3 Det blir bedre skal du se! God natt klem <3

Unni: Ja, det er veldig hyggelig å være litt sammen utenfor jobbens fire vegger også :)

Ja, jeg skulle jo ha vært til behandling for evigheter siden, men er ekspert på å drøye det- har høy smerteterskel så jeg tåler jo en del liksom. Men nå er det jo vondt av behandlingen. Ha ha :P

Godt du tar vare på deg selv :) Jeg var jo ofte ute med jobben og spiste i forbindelse med ulike ting. Men så ble jeg pensjonist,, jobber litt da i et kommunalt foretak. Men der er det ikke mye ute spising. Men seniorlaget der jeg jobba,, møtes fast hver tirsdag på hotellet og drikker kaffe og skravler. Og så tar vi en to.. tre dagers busstur med overnatting hver sommer. :)

dedicat: Det høres så koselig ut med disse turene til pensjonistlag :D Og kaffe og skravling er aldri feil (selv om jeg bytter ut kaffen med Red Bull) ;)

Skriv en ny kommentar