Liebster Blog Awards #2

Tusen takk til Toveview.blogg.no som nominerte meg til Liebster Blog Awards- det er veldig hyggelig å bli nominert. Siden jeg allerede har blitt nominert en gang tidligere, så velger jeg kun å svare på spørsmålene i denne omgang. Dette er en veldig omfattende oppgave som tar mye tid, og jeg sleit nok med å finne på 11 nye spørsmål, om ikke jeg skal finne på 11 til liksom. Men, det er veldig hyggelig å ha blitt nominert, igjen. 

 

Mine svar på spørsmålene i fra Toveview:

 

1. Hvorfor startet du å blogge? 

- Jeg begynte å blogge fordi det er en fin måte å få tømt hodet for ord på. Jeg elsker å skrive og har meninger om det meste og da kan det noen ganger renne over. Blogg er et fint sted å få ut ting på, slik at man kan lage plass til ny informasjon. 

2. Hvilket fotoapparat tar du bilder med?

- Jeg har Nikon 5200 og er meget fornøyd med det. Har uendleig mye mer å lære med kameraet, men det er et veldig bra kamera til mitt bruk. Jeg skulle gjerne hatt noen flere objektiver å bytte på, men det får bli med tiden. 

3. Hvordan oppbevarer du digitale bilder?

- Jeg har 1 mappe for hver år, som igjen har 1 mappe for hver måned, som igjen har 1 mappe for hver tur. Enkelt og greit og veldig oversiktelig. Etter at PC'en min streiket sist og jeg var heldig som kun mistet 3 uker, fikk jeg det brått veldig travelt med å flytte de over på en ekstern harddisk. Så for noen uker siden fikk jeg flyttet over mer enn 45.000 bilder. Jessda, jeg har en stor oppryddingsjobb foran meg, for mer enn halvparten kan garantet slettes.

4. Favoritt fotomotiv?

- Hundene mine, helt klart. Men jeg er også veldig fan av sopp, blomster og dråper. Og så klart er det gøy om man kommer over andre dyr også.

5. Favorittfilm?

- Notting Hill. Jeg elsker Notting Hill. Har sett den minst tusen ganger og det er ikke litt tull en gang!

6. Hva er det viktigste du har lært i livet? 

- Oi, det var et vanskleig spørsmål. Men noe sikkert alle har lært er at man skal passe på hvem man stoler på. Det er bedre med få, men veldig gode venner, enn å ha mange bekjente. Jeg har også lært at visse folk faktisk fortjener en knyttneve rett i fleisen. 

7. Hva er det gøyeste du har opplevd?

- Det var også et vanskelig spørsmål. Det gøyeste jeg har opplevd liksom. Kanskje når jeg vant tegnekonkurransen til Frodith. Jeg ler forsatt når jeg ser det bildet. Det var hysterisk morsomt faktisk.

8. Hvilke egenskaper bør en god bloggvenn ha?

- Nå syns jeg det blei mange vanskelige spørsmål her. Jeg har liksom ingen krav til bloggvennene mine, men syns det er veldig hyggelig når de er innom bloggen min og faktisk leser det som står, og ikke kun svarer på "spørsmålene"- noen ganger henger nemlig ikke tekst og spørsmål sammen. Men så lenge de er hyggelige i kommentarfeltet er jeg fornøyd uansett. 

9. Favoritt resie mål?

- Jeg liker ikke så godt å reise. Jeg har en smule flyskrekk. Men, i forhold til de plassene jeg har vært til nå så er Riga en by jeg gjerne skulle reist tilbake til. Praha også faktisk.

10. Hvor mye tid bruker du på blogging?

- Det varierer veldig om jeg blogger den dagen eller ikke, men det går fort 3 timer. Da blogger jeg gjerne selv og så er jeg innom og sier "hei" til de jeg leser fast. I det siste har jeg ikke vært så aktiv verken på min egen blogg eller andres, så der må jeg skjerpe meg litt kjenner jeg. 

11. Liker du å bruke så mye tid på blogginga? 

- Ja, jeg kan vel ikke akkurat nekte for det. Så lenge alle dyrene mine har fått det de trenger og litt til, er de noen ganger deilig å bare ligge rett ut i sofaen og lese mange blogger. 

 

Tusen takk igjen for nominasjonen, Toveview.blogg.no. 


 

___________________________________________________________________________

#liebsterblogaward #nominasjon #spørsmål

___________________________________________________________________________

16 kommentarer

nett som som eg føler eg kjenner deg utfra de svarene der :)<3<3

cuskima: Så koselig- jeg prøver jo å være så åpen og ærlig som mulig :D <3

Fine svar. Jeg leser alltid bloggen din, selv om noen av spørsmålene dine ofte er så morsomme at jeg må svare på DE i stedet for å si noe om innlegget :-D Jeg liker godt alt fjaset du skriver :-D Rare hverdagslige morsomme ting :-) Koselig at du likte tegnekonkurransen min så godt. Når jeg finner noen som kan hjelpe meg med header en gang i verden, så vil jeg ha tegningene fra konkurransen i headeren :-D DET hadde vært noe det :-)

frodith: Ha ha- noen ganger ler jeg litt for meg selv når jeg bare hiver ut et spørsmål uten mål og mening :D

Og jeg ler fortsatt av den tegningen min og syns det er såååå gøy enda at jeg faktisk vant :D

Åå! Så gøy med nominasjon :-D Fine svar også!!

Isabelle Nathalie: Veldig gøy :D Tusen takk :D

For en flott tegning, og fine svar!

Smart hvordan du oppbevarer bildene dine. Jeg begynte på et system som jeg har glemt litt av, hehe. Men er ikke så vanskelig å hente det inn igjen, da jeg har mappene klare. Det er bare noen bilder som gjenstår å sortere (:

Henriette Celin: Tusen takk og takk :)

Ja, det er en enkelt og greit system- jeg finner stort sett de bildene jeg leter etter :) Ikke alltid jeg husker hvilket år det blir tatt, men jeg gir jo hver turmappe navn etter hvor vi var og/eller hva vi gjorde, så jeg finner jo fort ut om jeg er ikke i feil år :P he he

ja det vet eg,men eg mener at utfra svarene dine føler eg at dette visste eg og at eg kjenner deg og det var kjekt :))

cuskima: På det viset ja- det er jo hyggelig :D

jepps

nå er det middag :D

cuskima: Nå er det soving på planen her :) he he..

God middag og god kveld videre <3

SV: Det tror jeg på! må være så greit og oversiktlig, hehe ^^

Henriette Celin: Ja :) Men en gang hørte jeg om et "system" som virket bedre enn mitt. Men så glemte jeg det, så da tar jeg det som at det ikke var bedre likevel :P

SV: Jaha, skjønner. Sikkert lurt ;-)

Henriette Celin: :) Ja.

Skriv en ny kommentar