Liebster Blog Awards #3

Tusen takk til Renate1981.blogg.no som nominerte meg til Liebster Blog Awards- det er veldig hyggelig å bli nominert. Siden jeg allerede har blitt nominert en gang tidligere, så velger jeg kun å svare på spørsmålene i denne omgang. Dette er en veldig omfattende oppgave som tar mye tid, og jeg sleit nok med å finne på 11 nye spørsmål, om ikke jeg skal finne på 11 til liksom. Men, det er veldig hyggelig å ha blitt nominert, igjen. 

 

Mine svar på spørsmålene i fra Renate1981:

 

1. Kva er favorittfylket ditt i Noreg?

- Oi, det har jeg i grunn ikke tenkt på. Jeg har ikke en gang vært i alle fylkene. Faktisk suger jeg så sykt i geografi at det er så vidt jeg veit jeg bor i Vest-Agder. Kremt. Men jeg må jo si de er fantastisk flott i Telemark. 

2. Kva for ein eigenskap set du mest pris på ved andre menneske?

- Ærlighet er uten tvil noe jeg absolutt setter pris på. Faktisk er det et krav for å være en ordentlig venn. 

3. Kva eigenskap innehar du sjølv, som du er mest nøgd med?

- Det er at jeg er ærlig, lytter til andre og at jeg er hysterisk morsom. Alle trenger en hysterisk morsom person i livet sitt. Jeg bare sier det. 

4. Kor mange søsken har du, og kor gamle er dei?

- You asked for it! Jeg har 7 søsken og de er så gamle som 34 år, snart 33 år, 31 år, snart 29 år, snart 24 år, 21 år og 15 år. Jeg er nr. 4 i rekken og har bursdag på samme dag som nr. 2 i rekken. Og så har nr. 3- og nr. 8 i rekken bursdag på samme dag, hvis noen skulle lure. Jessda, jeg har full kontroll på søskenflokken og bursdagene dems. 

5. Har du eit barndomsminne frå ein (av dine eigne) bursdag(ar) som du hugsar spesielt godt?

- Det var uten tvil på min fjortenårsdag når jeg endelig, etter to dager med evig mas, blei hundeier til min helt egne hund for første gang. Evig lykke. 

6. Viss du kunne velje heilt fritt, kor skulle den neste ferien din vore? 

- Jeg har alltid hatt veldig lyst til å resie til Hellas. Hvor i Hellas veit jeg ikke, men Hellas hadde vært veldig kjekt. Ellers har jeg også et veldig stort ønske om å resie til Roma for å se på Colosseum. Det hadde vært noe det.

7. Kva årstid er du mest glad i?

- Høsten! Jeg elsker høsten. Frisk luft, deilige temperaturer og fantastiske farger. 

8. Kva jobbar du med/studerer du?

- Jeg jobber som regnskapsfører. Jeg er utdannet regnskapsøkonom og målet er å bli autorisert om ikke så alt for lenge.  

9. Kva dialekt likar du best her til lands? 

- Jeg liker ingen dialekter. Hadde det vært opp til meg hadde hele verden snakket bokmål, på sitt spårk. Kremt. Heldige meg har bodd så mange år i Sverige at jeg fikk fritak for nynorsk når jeg gikk på norsk skole. Litt flaks må man jo ha. Heller to norskeksamener, enn en norskeksamen og en nynorskeksamen.

10. Er du ein som mest vel å "følgje straumen" eller er du oppteken av å skilje deg ut?

- Jeg er meg selv fullt ut. Noen ganger sklir jeg rett inn i mengden mens andre ganger skiller jeg meg ut. Vær deg selv; alle andre er opptatt. 

11. Kva er den beste boka du nokon gong har lese?

- Det er egentlig et umulig spørsmål å svare på, fordi det blir helt feil å kalle den type bøker jeg leser for bra. Jeg leser kun biografer/bøker fra virkelligheten og som regel har de en veldig trist historie om misbruk og den slags. For meg blir det i alle fall feil å si at bøkene er bra. Men jeg leste den første Harry Potter boken en gang og den var jo bra. Mye bedre enn filmen!

 

Tusen takk igjen for nominasjonen, Renate1981.blogg.no. 


 

___________________________________________________________________________

#liebsterblogaward #nominasjon #spørsmål

___________________________________________________________________________

10 kommentarer

Artig å få greie på litt mer om deg...at du er ei artig jente var jeg jo klar over da :) Fint bilde av hunden..er den skeptisk til å gå nedover...eller titter den bare ned ? Kos deg med kvelden :)))

annebe: Takk :D

Nei, hu var ikke skeptisk, men det er stup rett ned og alt for høyt til å hoppe, så hu står bare å spaner egentlig :) Har et bilde hvor hu ligger ned også og ser veldig majestetisk ut <3 Hu døde for mange, mange år siden <3

"Så gamal som 34"??????? Hey, eg vert 35 i juni ;-)

renate1981: Ha ha... Du spurte jo hvor "gamle" de var :P

Gøy å bli enda bedre kjent med deg! ;-) Og jeg må si, du har jammen meg mange søsken, datt nesten av der jeg.. ;-) Og jeg er trønder, så da liker du sikkert ikke hvordan jeg prater!? :-p

Anbefaler foresten Hellas på det varmeste, jeg elsker Hellas! :-)

Unni: He he.. Ja, nok av søsken- jeg har flere tantebarn enn det jeg har søsken også liksom :)

He he.. Den eneste dialekten til nå jeg veit jeg blir gal av er rogalendinger :P Lillebroren min, som absolutt ikke er rogalending fikk plutselig for seg å snakke slik de gjør i Stavanger- jeg kunne ha klikket på han :P ha ha

Har veldig lyst til å reise til Hellas altså :D

Hehe...leste kommentarene her, og jeg er rogalending jo :o ;) Og snakker nokså likt som de i Stavanger :) Men jeg har noen østlandsord da, for er littegranne språkforvirret når det gjelder dialekter. Med en mor fra Haugesund, en far fra Egersund, jeg er delvis oppvokst i Troms, og har mange barndomsvenner fra Østlandet. Snakket selv østlands (bokmål) de årene vi bodde nordpå :) Og på toppen av det hele, giftet jeg meg med en finnmarking. Sånn bare for å gjøre forvirringen komplett ;) Så får høre det av og til, at jeg ikke har samme dialekt som andre her ;)

Og ja, det var litt av en søskenflokk. Svigerinnen min er også i en søskenflokk på 8. Hun er selv eldst, 41, og den yngste er 18 :) Så jeg er vant til folksomme familieselskaper ;)

Kjekt å lese litt mer om deg :)

Eva: Ha ha ha :P Jeg er jo språkskadet selv etter å ha bodd i Østfold, Sverige, Vestfold og nå på Sørlandet.. Jeg har ikke rein bokmål, med noen rare ord her og der, og tonefallet mitt henger ikke alltid på greip :P Var en som sa til meg en gang: "Du snakker jævlig bra norsk for å være svensk". Jeg hadde ikke et eneste svensk ord under hele samtalen :P ha ha

Ja, har nok av søsken- trenger ikke flere :P ha ha :P

Skriv en ny kommentar