Nu är det natten.

I går blei jeg lurt til å legge meg kl. 21. 

 

Fysioterapeuten sa til meg på tirsdag at jeg kom til å merke behandlingen gått på onsdag. Jeg regnet med det, for jeg har vært hos fysioterapeut før jeg. Men, at kroppen skulle tru at den hadde hundreogti grader i feber hadde jeg ikke helt ventet.

Kroppen var så syk i går. Jeg var frisk, men kroppen var på grensen til død. Jeg måtte dra litt tidligere hjem fra jobb til og med, for jeg orket så vidt å bevege på meg. Loomis kom en tur, så han lagde taco og så lå vi rett ut i sofaen og så på serier. 

Jeg var så sliten og trøtt at jeg nesten sovnet på sofaen. Jeg blei derfor evig glad når jeg så at klokken var ti og jeg dermed kunne løpe en kjapp tur ut med hundene for så å legge meg. Jeg var så soveklar liksom. 

Mens jeg sto og pusset tennene kom plutselig Loomis ut fra soverommet og lurte på hvor mye jeg sa klokken var. Han sin telefon viste nemlig at den bare var ni. Jeg var overbevist om at det måtte være enda en iPhone-feil.


Iimo fikk Thundershirt dekkenet sitt i dag. Hu var mest opptatt av å kose med Petter enn noe annet. Søtisene mine.

 

Min iPhone viste seg nemlig også å påstå at klokken kun var ni. Jeg skjønte ingenting for jeg var supertrøtt og canal digital sa jo at klokken var ti. Jeg sjekket alle klokkene og alle klokkene bortsett fra canal digital sa at den var ni. 

Men det spilte ingen rolle for jeg var stuptrøtt så jeg skulle legge meg uansett. Kroppen var jo helt slakt liksom. Men så var det jo litt vel tidlig å gi hundene siste tissetur klokken ni. På en vanlig dag hadde ikke det vært det store problemet. 

Men disse dagene er ikke helt vanlige siden Petter ikke har fått gått ordentlige turer etter han kuttet seg i poten. Vi har holdt oss i ro og pleiet såret slik at det skulle gro skikkelig. Vi er på veldig god vei, så i morgen skal jeg nok ta sjansen på å gå en litt lenger tur med han.

Men siden han da ikke har vært på tur siden søndag, så har det jo bare blitt mange korte turer ut for å tisse og i stedet ladet opp masse energi. Da kan man ikke få siste tissetur klokken ni. Jeg måtte derfor skru på alarm til klokken ti. 


Rareste Petter. 

 

Det verste var at jeg greide å sovne i mellomtiden og blei helt desorientert når alramen ringte og jeg skulle slippe han ut for å tisse litt. Men han fikk i alle fall tisset og sov hele natten igjennom. Jeg våknet selvfølgelig litt så  jeg måtte se litt på netflix igjen.

Jeg måtte tilslutt bare skru den av for serien jeg så på var så hysterisk morsom at jeg var på grensen til å få latterkrampe flere ganger. Enten var dem vedlig morsom, eller også var jeg bare trøtt som bare det. Nå skal jeg løpe ut med hundene og så skal jeg legge meg.

Jeg har ny time hos fysioterapeuten i morgen, men håper kroppen er over det verste sjokket slik at kroppen er litt i live i helgen. Jeg skal jobbe litt på lørdag og så er det hundeustilling med treff etterpå på søndag. 

Da må man være litt i live liksom for å overleve helgen. Jeg er mye bedre i dag, selv om det føles ut som at kroppen har fått sin dose juling, så satser på det ikke blir like ille etter i morgen. Saster på det altså. God natt. 

 

Oppførte klokken din seg rart i går?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #trøtt #behandling #kropp #lureri

___________________________________________________________________________

16 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

10.03.2016 kl.23:01

Sov godt! og lykke til hos fysio..Håper kroppen din ikke reagerer like voldsomt nå da..:-) God bedring!

Elin Slåen

11.03.2016 kl.17:28

dvergpinschere i mitt hjerte: Nei, i dag var en veldig vond, men likevel mer behagelig behandling :) Men, det er jaggu ikke lurt å kjøre bil etterpå har jeg skjønt :O ha ha... Takk :)

dedicat

10.03.2016 kl.23:31

Mhm.. kroppen sier faktisk i fra mye mer enn vi mennesker får med oss. `Det er vel først når den varsler så tydelig at det ikke er tvil om det.. at vi begynner å lytte. Hadde vi blitt flinkere til å lytte til de første signaler.. så hadde kanskje ikke de store ''smellene kommet :) Take care.. og lykke til med fortsatt behandling :)

Elin Slåen

11.03.2016 kl.17:30

dedicat: Det har du helt rett i! Jeg drøyer jo alltid i det lengste fordi det stort sett alltid går over. Men nå var sjefen litt streng så da måtte jeg bare :P ha ha..

Den lille Pandaen c:

11.03.2016 kl.00:54

jeg la meg kl..06..

Elin Slåen

11.03.2016 kl.17:32

Den lille Pandaen c:: Oi- det hørtes veldig, veldig deilig ut, faktisk :P Håper ikke det var fordi du var syk bare, men at du bare ville sove litt ;)

Malin

11.03.2016 kl.10:50

Her går nok klokken veldig rett:-) Bare så synd jeg er så vimsete ;-)

Elin Slåen

11.03.2016 kl.17:32

Malin: Det er jo bra den er riktig. Mulig canal digital bare er veldig klare for sommer :P he he

Den lille Pandaen c:

11.03.2016 kl.17:34

Haha... nei grunnen var fordi at jeg nå 2 dager på rad prata med ei vennine til da. og dagene før der la meg meg 03..og hadde fryktelig mareritt og mensenmserter..så yey.

Elin Slåen

11.03.2016 kl.17:37

Den lille Pandaen c:: Ånei, jeg tenkte feil vei- du snakker vel om tidlig på morgenen, mens jeg egentlig trudde du mente kl. 18.00 liksom? :P

Den lille Pandaen c:

11.03.2016 kl.17:43

hahah. jeg snakker om tidlig på morgenen jeg :P kl 18 er 18. 06 er tiidlig :P

Elin Slåen

11.03.2016 kl.18:03

Den lille Pandaen c:: Ja, jeg kom på det underveis liksom, at du faktisk skreiv 06.00 :P Ting tar litt tid innimellom :P ha ha

Den lille Pandaen c:

11.03.2016 kl.18:18

Skjnnner den!

Elin Slåen

11.03.2016 kl.18:20

Den lille Pandaen c:: :D

dedicat

11.03.2016 kl.19:40

Ler,, no comment's :P

Elin Slåen

12.03.2016 kl.15:02

dedicat: :P Ja, jeg ler jeg også altså :P

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits