Nu är det natten.

Vi er utlsitte hele gjengen etter en lang dag! 

 

Vi resite hjemme fra før halv åtte i dag tidlig for å dra på NKK utstillingen i Kristiansand. Vi måtte så klart heie på de som skulle ut i ringen. Etter utstillingen hadde vi hundetreff med et par venner. Det er alltid like gøy. 


Resten av bildene fra turen kommer i morgen. 

 

Det var en lang dag og formen er helt crap om dagen, for å si det rett ut. Jeg har mer eller mindre sovet og ligget rett ut på sofaen siden vi kom hjem sånn i halv to tiden. Vi forsetter bare der vi slapp, med å sove. God natt! 

 

Har du vært på utstilling i helgen?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sliten #godnatt

___________________________________________________________________________

8 kommentarer

Gleder meg til bilder fra utstillingen. Jeg har hatt en renrasa hund en gang.. en labrador. Det klokeste dyret jeg har vært borti. Men ble aldri noen utstilling nei.. Håper det gikk bra for dere. Gode tanker og god bedring.. håper energien kommer susende og tar deg med storm :D

dedicat: Vi stilte ikke, så blir nok ingen bilder fra selve utstillingen- det er vasnkelig som fy å få bra bilder inne i den hallen så :O Men turbilder blir det ;)

Håper du er godt ladet nå. Her er det også litt crap -form om dagen, men prøver å jobbe med saken ;-)

frodith: Det kommer seg vel :D

dvergpinschere i mitt hjerte

Stilte dere ikke? var det bare for å se? Kan være gøy det..men fy så slitsomt! mye folk og mye hunder... Håper formen blir bedre snart! Ha en god dag i dag! uten stress og dårlig form?!

dvergpinschere i mitt hjerte: Nei, Petter han null pels så han er absolutt ingenting å vise frem :P ha ha.. Jeg syns det er veldig gøy å se på, men jaggu er det slitsomt. Jeg skjønner meg ikke på folk som stiller ofte :O ha ha.. Jeg syns jo det er slitsomt nok med den ene helgen på Gol og så denne dagen i Kr.sand (det er stort sett de to jeg får med meg) :P

Gleder meg uansett jeg :)

Skriv en ny kommentar