Nu är det natten.

Vi er utlsitte hele gjengen etter en lang dag! 

 

Vi resite hjemme fra før halv åtte i dag tidlig for å dra på NKK utstillingen i Kristiansand. Vi måtte så klart heie på de som skulle ut i ringen. Etter utstillingen hadde vi hundetreff med et par venner. Det er alltid like gøy. 


Resten av bildene fra turen kommer i morgen. 

 

Det var en lang dag og formen er helt crap om dagen, for å si det rett ut. Jeg har mer eller mindre sovet og ligget rett ut på sofaen siden vi kom hjem sånn i halv to tiden. Vi forsetter bare der vi slapp, med å sove. God natt! 

 

Har du vært på utstilling i helgen?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sliten #godnatt

___________________________________________________________________________

8 kommentarer

dedicat

13.03.2016 kl.23:43

Gleder meg til bilder fra utstillingen. Jeg har hatt en renrasa hund en gang.. en labrador. Det klokeste dyret jeg har vært borti. Men ble aldri noen utstilling nei.. Håper det gikk bra for dere. Gode tanker og god bedring.. håper energien kommer susende og tar deg med storm :D

Elin Slåen

14.03.2016 kl.17:21

dedicat: Vi stilte ikke, så blir nok ingen bilder fra selve utstillingen- det er vasnkelig som fy å få bra bilder inne i den hallen så :O Men turbilder blir det ;)

frodith

14.03.2016 kl.06:08

Håper du er godt ladet nå. Her er det også litt crap -form om dagen, men prøver å jobbe med saken ;-)

Elin Slåen

14.03.2016 kl.17:23

frodith: Det kommer seg vel :D

dvergpinschere i mitt hjerte

14.03.2016 kl.08:05

Stilte dere ikke? var det bare for å se? Kan være gøy det..men fy så slitsomt! mye folk og mye hunder... Håper formen blir bedre snart! Ha en god dag i dag! uten stress og dårlig form?!

Elin Slåen

14.03.2016 kl.17:25

dvergpinschere i mitt hjerte: Nei, Petter han null pels så han er absolutt ingenting å vise frem :P ha ha.. Jeg syns det er veldig gøy å se på, men jaggu er det slitsomt. Jeg skjønner meg ikke på folk som stiller ofte :O ha ha.. Jeg syns jo det er slitsomt nok med den ene helgen på Gol og så denne dagen i Kr.sand (det er stort sett de to jeg får med meg) :P

dedicat

14.03.2016 kl.20:56

Gleder meg uansett jeg :)

Elin Slåen

14.03.2016 kl.21:01

dedicat: :)

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits