Oppdatering Uke 10.

En liten oppdattering over uken som gikk. 

 

Mandag: En veldig hyggelig overraskelse å ha blitt nominert til Liebster Blog Awards. Tusen takk til Evaswindow.blogg.no som nominerte meg. Trykk her hvis du vil lese svarene mine på spørsmålene i fra Eva. 

 

Tirsdag: En lang dag etter å ha vært ute å spist med kollegene. Det var veldig hyggelig. Trykk her hvis du vil lese om det. 

 

Onsdag: Tusen takk til Toveview.blogg.no som nominerte meg til Liebster Blog Awards. Hvis du vil lese svarene mine fra spørsmålene til Tove kan du trykke her for å komme til innlegget. 

 

Torsdag: Tusen takk til Renate1981.blogg.no som nominerte meg til Liebster Blog Awards. Trykk her hvis du vil lese svarene mine fra Renate. Ellers blei jeg lurt til å legge meg kl. 21 i dag. Jeg syns i grunn det var litt deilig, selv om det var litt vel tidlig. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Fredag: Jeg har en konkurranse gående hvor du kan vinne et påskeegg fylt med det du vil ha, av godis altså. 


Trykk på bildet for å komme til konkurransen slik at du kan melde deg på. 

 

Lørdag: Tusen takk til Talitasverden.blogg.no som nominrte meg til Liebster Blog Awards. Trykk her hvis du vil lese svarene mine fra Talitasverden. 

 

Søndag: En lang dag på utstilling og hundetreff etterpå. Slitsomt, men veldig koselig. Rett i seng, mer i morgen. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Det blei mye Liebster Blog Awards denne uken. Veldig hyggelig å ha blitt nominter, så tusen takk igjen til alle som niminerte meg. Ellers har det vært en rolig, men tung uke av ulike grunner. Ingenting man ikke overlever.

 

Hvordan har din siste uke vært?

 

___________________________________________________________________________

#oppdatering

___________________________________________________________________________

6 kommentarer

Ukene mine har også vær litt tunge, av ulike grunner. Men det går nok over...og kommer igjen...Er litt kollega-greier... Men nå er det fullt av småttiser med stål-vilje på deltidsopphold...Ikke så lett alltid :-D Ha-ha

frodith: Vi overlever dette også :D Og som regel blir det jo bra tilslutt :) Krysser fingrene for mye bra i ukene som kommer- jeg gleder meg blant annet til påskeferie i Fyresdal!

Koselig å lese en liten oppdatering! ;-) Og veldig gøy at du ble nominert så mange ganger til Liebster Blog Awards! ;-) Du har jo en veldig fin blogg, så jeg skjønner jo det! ;-)

Unni: Tusen takk for det :D

Ja, det ble en del liebster award på deg denne uken. Og det var kjekt å lese alle svarene :) Er jo en fin måte å bli litt kjent på :)

Håper denne uken her blir litt lettere for deg <3

Eva: Takk :) Ja, jeg trur jaggu jeg blei litt bedre kjent med meg selv også med alle disse spørsmålene :D

Takk <3 Jeg har kun én fysiotime denne uken så den kommer helt sikkert til å føles litt bedre :D

Skriv en ny kommentar