Foto- Et lite hundetreff.

I går var en lang, men koselig dag.

 

Turen gikk som jeg nevnte i går til Kristiansand for å heie på de som skulle stille ut hundene sine. Petter har ikke pels på kroppen så han er absolutt ingenting å vise i disse tider, så han fikk gleden av å passe på bilen sammen med Iimo. 

De skulle tross alt på treff etterpå, så de måtte jo lade opp litt energi først. Jeg var ute for å se til de en gang, men da snorket de i kor begge to så jeg sneik meg bare bort i fra bilen og tilbake til utstillingen igjen.

Fordel at det ikke var sol, da hadde jeg ikke fått med meg mye av utstillingen. Etter utstillingen hentet jeg Petter slik at jeg kunne slå av en liten prat med oppdretteren som har faren til Petter. Det er alltid kjekt med gode råd om ting man lurer på. 

Etter det var det å dure avgårde for å møte de som allerede ventet på meg slik at vi kunne gå en tur. 3 hannhunder og lille Iimo. Petter og Aron går kjempegodt sammen. De leker og herjer fint sammen. Veldig gøye å se på!


1. Ut på tur.


2. Petter og Aron er klare for herjing.


3. Mulig snøen iser i tennene. Kremt.


4. Heike tar det litt mer med ro. Han har tross alt jobbet noen timer allerede, i utstillingshallen.


5. Men Aron og Petter har energi nok for alle.


6. Ædabæda liksom.


7. Morsomme guttetasser.


8. Er man hannhund, så er man hannhund. Jeg lo godt når jeg så dette bildet. 


9. Petter og Aron herjer, mens Heike holder litt avstand. 


10. Det er tryggest å løpe til mamsen for å kose i stedet.


11. En liten pustepause.

 

Vi har aldri vært på tur her før så det var gøy å gå på litt nye veier. Vi tok en annen vei enn først planlagt, da det visstnok var noen som var ute å luftet hesten sin på den turstien vi egentlig skulle gå. 

Jeg var litt redd for at noen på hest skulle komme vår vei. Petter elsker hester så jeg så jo for meg det verste, at han skulle svikte helt på innkalingen og skremme livskiten ut av hesten slik at jenta på ryggen skulle ramle av og bli lam, eller enda verre, dø!

Jeg er ekspert på katastofetenking, jeg veit. Men, det kan faktisk skje og det hadde vært krise. Så jeg hadde 4 sett med øyne i går og passet på å rope inn Petter i ny og ned slik at jeg i alle fall skulle ha litt kontroll. Det kom ingen hester, heldigvis. 


12. Man trenger ikke mange sekundene med pause føre man er i gang igjen.


13. Heike liker små jenter. Iimo bryr seg ikke om store gutter.


14. Petter sniker litt kos fra Lene.


15. Men det er visst herjing med Aron som er det mest spennende i dag.


16. Det er greit å følge med, så man ikke får et beist i fleisen. Det har jeg fått før og det var ikke et vakkert syn.


17. Kanin- og hareører.


18. Og bare morsomme uttrykk.


19. Aron også liker å spise snø.


20. Fineste Aron.


21. Peter lader opp.


22. Full fres.

 

Det er ikke sikkert katastrofen hadde intruffet hadde det kommet noen på hest, men jeg vil helst ikke finne ut av det. Kanskje jeg må ta et slik hestekurs, slik som andre tar sauekurs på sine hunder, bare for å være på den sikre siden.

Jeg trenger for guds skyld ikke å strømme han mot hest, men det hadde vært kjekt med et planlagt treff, med noen som har hester som ikke finnes redd for hunder, som vi kunne trent på og sjekket reaksjonen til Petter. 

Det må jeg sjekke ut hvis han ikke mister litt interessen for hest. I går hadde vi i alle fall en hestefritur med mye lek og moro. Det er alltid det beste, når hundene kan løpe fritt og bare kose seg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
23. Her har vi ikke tid til å stå i ro.


24. Her er jeg.


25. Og her er Heike. Søtrste ever!


26. Og guttetassene er i farten igjen.


27. Rampetroll.


28. Han er ikke mye tam han her altså. Kremt.


29. Sjarmerende.


30. Synkrone.


31. Begynner å bli bitte litt slitne nå.


32. Gjengen på tur.


33. På tide å gå hjemover igjen. 

 

Jeg trur ikke det var mange minuttene til sammen som Petter og Aron sto i ro. De utnyttet turen uten bånd fullt ut. De måtte gå i bånd når vi kom inn på stien igjen, men det er helt greit. Litt båndtur sammen med andre er bare god trening det også. 

Petter har så klart vokst ut av selen sin og er litt for liten for den som er hakket større, så da trenes det enda litt ekstra på det å gå pent i bånd. Ikke at det er noe problem, for han er eksmplarisk til tusen, men blir så klart litt vel ivrig med flere til stede.

Men han klarer seg veldig fint. Han er en sånn snill og glad guttetass, helt perfekt. Og litt rampete. Litt mye rampete til tider, men det går fint. Man må være litt rampete når man er så fantastisk snill og flink ellers. Det må liksom veie litt opp.

Både Petter og Iimo ligger rett ut i dag også, så det blei bare en kort tur etter jobb i dag. Og litt "stå" trening et par ganger. Vi skal jo på utstilling i slutten av juni og da skal Petter ut i ringen så vi må legge oss i hard trening nå. Men i dag blir det rolig. 

 

Er du ofte på utstilling?

 

___________________________________________________________________________

#foto #hund #hundetreff #lek #moro #herjing #guttetasser #vinter #tur

___________________________________________________________________________

8 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

Så masse flotte bilder!! Blir så glad av å se hunder leke og kose seg!! :-) Herlig!

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk :) Ja, de er det beste synet på tur, egentlig :D

Så herlige bilder :-) De hundene koser seg virkelig ute og leker som bare det :-)

Morsomt å se alle krumspring og stilen de har heheheh

Etdiktomdagen: De er hysteriske å se på :D ha ha ..

Mange finer bilder. Ser ut som de storkoser seg. Talita er også glad i hester, har truffet på de, men aldri mens hun har vært laus. Hvær gang hun har sett hester så har hun prøvd å invitere til lek og blitt like skuffet hver gang av at hestene ikke leker med henne

talitasverden: Takk :) Ja, det er liksom det- jeg veit ikke hvordan han vil reagere når han går løs. Er jo livredd for at han skal svikte helt på innkallingen liksom og skremme noen :O

Her ble det jo nesten en film av det hele. Herlig med liv og røre i snøen! Ha en fin kveld :)

natheless: Ja, blir mye bevegelse på rekke og rad så blir jo nesten som film :D

Skriv en ny kommentar