Foto- En liten tur i det fine været!

I dag var det virkelig vår! 

 

Jeg har sittet på jobb og bare klødd i hele kroppen etter å komme hjem slik at jeg kunne gå tur i skogen med Petter og Iimo. Det har vært så fint vær i dag! Så fint at jeg fakisk måtte bruke solbriller på vei til jobb. Da er det sol liksom!

Jeg dro til og med ti minutter før tiden i dag, så giret var jeg på å gå tur. Vi løp rett til skogen når jeg kom hjem og der blei vi en liten stund. Turen gikk til myra, siden det er nærmest og vi absolutt ikke trenger bånd for å gå der. 


1. Som regel er det dette man ser av Iimo på tur.


2. Dårlig bilde, jeg veit, men det er en sommerfugl! Da er det vår!


3. Litt skumle typer.


4. Petter har skjønt at det er viktig å nyte utsikten når man kommer frem.


5. Men det er krise å være for langt unna mammsen mer enn ti sekunder om gangen. Han er en skikkelig mammadalt.


6. Og så er han veldig morsom.


7. Vakkert mønster i havet. 


8. Iimo speider etter hva som helst.


9. Hu er så lita og søt. 


10. Sol!


11. Førstemann opp.


12. Han er ikke mye tam.


13. Ingen kommentar.

 

Det var kjempedeilig temperatur ute. Jeg hadde på meg regnjakken, som jeg har savnet som en gal å bruke. Faktisk har jeg hørt noen rykter om at det skal være kjempefint hele uken, så da kan jeg brule regnjakken i flere dager. 

Jeg er så lei de store, klumpete vinterjakkene som bare er i veien. Jeg er veldig klar for vår nå kjenner jeg. Det er også deilig å komme hjem fra jobb og kjenne at det ikke er kaldt inne, selv om vinduene har stått oppe hele dagen. 

Hundene er jo mer giret nå også. Alle reagerer på at det er vår i luften. Deilig. Enda godt at hannkattene mine er kastrerte, eller hadde ikke våren vært like hyggelig her i huset. Da hadde vi nok rømt til skogs hele gjengen, uten katter.


14. Deilig med vår i luften.


15. Lille raringen.


16. Venter på Iimo som har tatt seg en liten tur.


17. Sjarmerende.


18. Meg og masten i øyet.


19. Iimo var ikke langt unna. 


20. Jeg er glad den var fraflyttet!


21. En sprek liten sak som er klar for hjemturen.


22. Naturens kunst.


23. Det er ikke så mye å se på på denne turen, men det som er er fint nok.


24. Når man trur han er sliten finner han ny energi.


25. Fint lys.


26. Dessverre blei bildet dårlig, men hu er jo så søt.

 

Etter til sammen 1 time og 45 minutter på tur var det greit å finne sengene sine og sofaen for å slappe litt av. Man blir sliten av frisk luft, men man blir god sliten. Ingen følelse er bedre enn å ha vært på tur og man kommer hjem med fornøyde dyr. 

Nå skal jeg rydde og vaske litt føre det blir kveldsmat på hundene. Og så tenker jeg det blir tidlig kvelden. Formen er ikke helt på topp enda og det føles mistenkelig ut som at jeg har dratt på meg en senebetennelse i armen. Hurra! Not.

 

Har dere hatt fint vårvær i dag?

 

___________________________________________________________________________

#foto #tur #myra #skogen #hund #vår #sol

___________________________________________________________________________

16 kommentarer

Ser på bildene at dere koste dere..også sommerfugl da... <3 Har vært deilig med sol her også...bare å nyte det :))Håper formen din kommer seg og at du fikk rydda litt :) Kos deg med kvelden :))

annebe: Vi koste oss veldig og jeg blei jo helt i ekstase når jeg så sommerfuglen og prøvde å ta bilde av den høyt oppe på himmelen :P Ha ha. Det er maks zoom liksom og likevel er det laaaaangt borte :P

Takk :) Nå er det snart natten kjenner jeg ;)

Jeg har svettet i hele dag, selv ute med åpen jakke... :-( SKIKKELIG svettet liksom :-/ Hvordan er det med de to søtiningene når de er bare to, en stor og en liten. Har de noe kjemi? :-)

frodith: Ja, jeg blei nok så svett jeg også på vei i skogen i alle disse bratte bakkene og masse kratt i skogen- jeg er visst ikke så flink på det å løfte beina høyt nok :P ha ha..

Iimo har jo alltid vært veldig selvstendig ute. Bryr seg svært lite om de andre, men hu har blitt mer "sosial" det siste året, så hu henger en del med Petter :) Men så tar hu seg gjerne en tur ned i skråningen og da kommer Petter å sladrer om at hu er aaaaaaalt for laaaaaaangt borte- han må jo se meg til enhver tid :P ha ha.. Men inne sover de stort sett sammen hele tiden. Ellers har Iimo funnet ut at plassen til Nakenfisen er veldig god :P

dvergpinschere i mitt hjerte

Så deilig at dere rakk en god tur før solen forsvant! Ser ut som en deilig tur! Flotte bilder!

dvergpinschere i mitt hjerte: Det var veldig deilig :D Det er jo fortsatt mørkt på morgenturen, så det er deilig nå når det er lyst når jeg kommer hjem fra jobb :D Tusen takk :)

Smiler.. er du klar for vår????? leeer.. ja det var det ikke det minste tvil om.. herlige bilder.. som egentlig forteller mer om fotografen.. enn om motivene :) vakkert :)

dedicat: He he... Egentlig er jeg klar for høst, men akkurat nå er jeg veldig klar for at det er lenge til vinter igjen og da må man ha vår først ;)

Tusen takk :D

Du har virkelig fine hunder! ;-) Nydelige bilder, både av hundene og av den fine naturen som bader i sol! ;-) Her i Trøndelag har det vært regn og grått i dag.. :-/ Ekstra koselig å se så fine bilder da! <3 God kveld til deg.

Unni: Tusen takk <3 Jeg syns jo de er verdens fineste, men så er jo jeg litt partisk også da, jeg innrømmer det ;) he he..

Åhh, de var veldig deilig med sol i dag og jeg trur jaggu den skal bli her i flere dager :D

For en herlig ettermiddag ute i naturen dere fikk :-)

Og hde herlige bildene da :-) Må le hihihi Noen er skikkelig herlige hihi

Ønsker deg en flott onsdag :-)

Etdiktomdagen: Det var veldig fint i går- fint i dag også, men det var kald vind i dag :)

Morsomt det bildet der bare halen til Timo synes.Du ser hvor de er hele tiden da. Nå håper jeg også at vi kan bruke tynne anorakker framover og nyte våren. Ha en fin kveld :)

natheless: Iimo (som i iimo, ikke Timo) er ei morsom ei der hu løper rundt som en gal både høyt og lavt :D

Jeg har fortsatt ikke sett sporet til den lille gule :O

Hjelp, jeg trenger visst sterkere briller!! Iimo var det ja! :)

natheless: He he.. Du er ikke den første til å ta feil. Hu heter visst både Iimo, Limo og Timo ;)

Skriv en ny kommentar