Nu är det natten.

Sove, sove, sove. Det er det vi gjør her i huset. 

 

Petter har verdens mest fantastsike sovestil. Eller ikke. Faktisk ser han død ut når han sover og det er jo litt creepy. Og som regel sover han med høynene halvveis åpne, noe som gjør at han ser enda mer creepy ut. 

Men han er morsom da, det skal han ha. Ulvehunden er kjent for sine rare sovestillinger, på ryggen og hels med beina opp etter veggen. Eller på rygg og halve kroppen vridd til den ene siden og den andre halve vridd over på den andre siden. 

Det ser nesen ikke ut som at de har bein i kroppen i det hele tatt noen ganger. De store kroppene liksom. Det ser helt rart ut. Men så er det supersjarmerende også da. I går var Petter ekstra trøtt.


Han våknet når jeg kom bort for å ta bilde, men var for trøtt til å gjøre annet enn å åpne øynene. 

 

Det tar på å være på hundetreff liksom. Han og Iimo sov resten av søndagen når vi kom hjem og de sov mer eller mindre hele mandagen også. I dag har vi jo vært en god stund i skogen hvor man nesten ikke kan stå i ro i det hele tatt. Slikt blir man slite av.

Så i dag har det vært mye soving igjen. Deilig! Noen ganger kunne jeg ønske jeg var en Koala. Å sove i 22 timer høres veldig fristende ut for tiden. Ikke for det, det hadde vel vært nok å være en hund her i huset, for de minner mest om Koalaer de også.


Å Skalman han é tlött. 

 

De har i alle fall et godt sovehjerte disse dyrene mine. Full fres ute, snorking på høyt nivå inne. Akkurt slik vi vil ha det. I morgen blir det nok en litt rolig båndtur slik at de får hvilt seg litt igjennom slagene. En voksende kropp trenger litt hvile også. 

Jeg er heldigvis ferdig å vokse, men jeg trenger litt hvile jeg også. Jeg trudde jeg skulle til fysioterapeuten på torsdag, men de er viss ikke føre på fredag. Da rekker jeg å hvile litt ekstra føre kroppen går i forsvarsmodus mot behadnligen. 

Behandlingen har hjulpet bra der jeg får behandling, men det virker mer som at smertene egentlig bare byttet plass. Jeg får vel nevne det på fredag, slik at je ikke blir helt gåen i resten av kroppen også. Nå skal jeg legge meg slik at jeg rekker å sove litt før jeg skal på jobb igjen. God natt. 

 

Har du rare sovestillinger?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #trøtt #sjarmerende #sovestil #sovestilling #rar

___________________________________________________________________________

10 kommentarer

Så herlige bilder da, synes ulvehunder er ganske fascinerende :) Ønsker dere en riktig god natt og sove godt! Og du? Takk for en fin "samtale" i kommentarfeltet hos oss tidligere i kveld <3

Yvonne & Terje med 4beinte ven: Tusen takk- og de er veldig fascinerende på mange vis <3

Veldig hyggelig å prate med dere <3

Leer,, ja der var det litt av hvert,, manglet bare ''selfien''.. ;D Heldigvis så sover jeg når jeg sover.. totalt blottet for interesse av hvordan posituren er :P

dedicat: Ha ha.. Jeg prøvde meg på en selfie, men jeg finnes jo ikke fotogen, så gav opp etter første forsøket :P ha ha.. Jeg våkner tusen ganger i løpet av en natt og jeg har en ny sovestilling for hver gang jeg våkner :P ha ha

dvergpinschere i mitt hjerte

Herlige Petter!!

dvergpinschere i mitt hjerte: Han er en morsom en han der :D ha ha

Mia: Supersjarmerende :D ha ha

Skriv en ny kommentar