10 mil i april.

Her skal vi bli spreke, eller sprekere.

 

På jobb fant vi plutselig ut at vi skulle bli med på den "10 mil i april" challengen de har på facebook. Jeg har i alle fall sett det på facebook. Det går da ut på at vi skal gå 10 mil i løpet av hele april. 

Jeg har ikke sjekket så kalte regler, men vi  har laget oss noen regler på jobb. Man må sykle lenger enn man må gå og litt sånne regler. For meg blir nok ikke dette noe stort problem, jeg som går tur med hundene hele tiden. 


Vi er klare for 10 mil vi. Kremt.

 

Men 10 mil er jo langt, så da må man jo gå tur hver dag, og passe langt innimellom. Problemet mitt er kjo at jeg gjerne går til skogen og så blir vi sittende der. Eller, jeg sitter og hundene løper rundt.

Jeg går derfor ikke så ofte mer enn rundt 2 kilometer til sammen på disse turene. Og det blir jo litt vel knapt hvis man skal få unna 10 mil. Men vi får heller bare gå litt andre turer i april, slik at vi lett går 10 mil. 


Iimo greier lett 10 mil på en måned. Nå vi er i skogen går jeg tilsammen 2 kilometer, Petter løper kanskje 5 kilometer, mens Iimo garantert får unna 2 mil. 

 

Kollegene mine syns kanskje at jeg bør gå mer enn 10 mil, siden jeg uansett går så langt til vanlig, men jeg er ikke helt enig. Jeg kan jo ikke akkurat ha én hviledag i uken i april, slik som jeg ellers pleier.

Da må jeg i så fall gå megalangt de andre dagene og det er det jo ikke sikkert går. Så, jeg satser på 10 mil og alt over er bare gøy. Her skal vi bli spreke, eller sprekere. Ut å gå, hei hå. 

 

Skal du delta på 10 mil i april?

 

___________________________________________________________________________

#timiliapril #gå #utågå #sprek #tur

___________________________________________________________________________

10 kommentarer

Emilie Andrea: Tusen takk :)

Det er et veldig fint tiltak for å få folk til å røre på seg! ;-) Jeg er helt sikkert på at dere kommer til å greie det veldig bra jeg! :-D

Unni: Ja, det trur jeg også :) Hvis ikke får jeg løpe litt mens dyrene sover :P ha ha

fint tiltak synes nå jeg :)

er sikker på at du klarer de ti milene med glans du som også må ut å gå med hundene :)

talitasverden: Ja, ti mil blir nok ikke noe problem- jeg satser på at ingen hunder skader seg i april, for jeg får meg ikke til å gå aleine :P ha ha

dvergpinschere i mitt hjerte

Så flott! lykke til!

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk :) Det blir jo gøy å se hvor langt jeg faktisk går, for nå må jeg jo være flink å huske den appen hele tiden! He he

Hør nå her.. gå som du lyster og føler for. Greit nok med kilometerteller på biler. Men jeg har slett ikke sansen for det på mennesker selv om jeg vet mange bruker det. Man skal trives med trening ikke oppleve det som mas og stress. Ha en god helg :)

dedicat: Men jeg opplever det absolutt ikke som mas og stress- verre med noen av kollegene mine trur jeg, som ikke har noen "egentlig" grunn til å gå. Ha ha.. Det gøye er at de var dem sin idé :P

Skriv en ny kommentar