Litt for effektiv på morgenen.

Når man har energi til å gjøre noe, må man bare gjøre det.

 

I går var jeg på min tredje behandling hos fysioterapeut. Det blir heldigvis bare bedre og bedre etter hver gang, men det er fortsatt vondt både der og i ettertid. Skuldrene mine likte ikke gårdagens behandling særlig godt. 

Det første jeg gjorde når jeg kom hjem i går, etter en liten tur ut med hundene var å skrubbe dusjen. Vi snakker om å demontere det som demonteres kan og skrubbe som en gal i alle kriker og kroker. Det er nesten verre enn én time med styrketrening!


Busen.
 

Etter det tok jeg og Iimo en jentetur ut, mens Petter fikk bli hjemme å sove litt. Det er viktig med aleinetid innimellom. Iimo satte nok med pris på det enn Petter, som måtte bli igjen hjemme med kattene. 

Etter det var jeg død resten av kvelden, sånn ca. Jeg måtte derfor fortsette i dag, det jeg ikke orket i går. Etter 45 minutter med leking og herjing med Petter på lekeplassen, i deilig morgensol, var det bare til å støvsuge og vaske gulv. 

Det så ikke ut på gulvene, for å si det sånn. Det ser ikke ut ellers her heller når jeg ser meg rundt, men det får nå være. Jeg skal straka ut å vaske bilen, både innvendig og utvendig, og så skal jeg fylle den med dritt jeg skal ta med på søpla på mandag! 


Iimo etter turen i går
 

Jeg skulle ha ryddet bodet i evig lang tid nå, men har liksom ikke kommet så langt. Men nå må jeg. Boden er full av gamle skoleoppgaver og den type ting. Det tar bare uendlig mye plass, så nå skal jeg hive det mest ubrukelige av det. 

Bodet har alltid vært det mest ryddige rommet i hele leiligheten, men noe har skjedd der inne, så nå ser det ikke ut. Det må det bli en forandring på. På tide å komme i gang igjen føre jeg synker for dypt i sofaen og ikke kommer meg opp igjen. 

 

Hva er dine planer for dagen? 

 

___________________________________________________________________________

#effektiv #godmorgen

___________________________________________________________________________

20 kommentarer

Planene mine for i dag er å rydde og vaske og slike ting, så jeg hoper jeg kan være halvparten så effektiv som deg! Ha en fin dag :)

Ariel C: Bare man kommer i gang så går det som regel greit :)

Håper du har hatt en fin helg så langt og at resten blir minst like bra :)

Wow, så produktiv og flink du er! :-) Du har fått gjor MYE på få dager! Husk og hvile deg litt også da! <3 Husk at der er helg.. Tihi.. <3

Unni: Noen ganger blir jeg imponert over meg selv :P ha ha.. Nå har jeg ligget rett ut på sofaen noen timer, etter en fæl time med vasking av bil (den blei ikke helt reint- ha ha) så nå må jeg snart våkne litt igjen :)

Ja, du får sagt det. Ta det før man synker for dypt ned i sofaen. Lykke til med ditt prosjekt. God helg!

natheless: Ja, det er farlig å sette seg ned føre man er ferdig :P Men nå har jeg hatt pause en god stund etter bilen var ferdig vasket, så nå må jeg snart komme meg opp fra sofaen igjen :) God helg til deg og dine :)

Jeg om min kjære skal tilbringe HELE dagen med HELE slekta hans i 90 årsdag.... Kjenner allerede nå at jeg er lei.... :p

Men får lade telefonen og "manne" meg opp :p

Marielle Bratthammer: Oi- da kan man fort blir sliten ja :) Håper dagen blir overraskende bra ;)

Oh boder har en tendens til å plutselig si :kaaabooom Det vet jeg alt om. I dag så har jeg planer om å rydde litt for jeg har hivd ut alle teppene(de små altså) og så har jeg plukke sikkert 100 hundeskjiter ute, snakk om start på en lørdag hahaha Ha en fiiiin dag, nå starter jeg og god klæm <3

ladyaugust: Ja, noe har skjedd der inne, så kaboooom har det sagt liksom :P ha ha ..

Vårrengjøring både inne og ute :D

dvergpinschere i mitt hjerte

Det var da fælt så ivrige folk er til å vaske og rydde i dag!! Orker ikke tanken jeg.. har gått tur, og vasket meg selv..så får det holde i dag..hihih. Neida..må vel lage middag, og litt mer..men akk..denne våren er ikke bare bare..Man føler man må rydde og vaske ut etter hele vinteren... Håper armen/skulderen blir bedre..

dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg rydder og vasker hver helg, men nå måtte jeg ta bilen i tillegg- er sikkert et år siden sist snart :P ha ha..

Har ikke kommet så langt som til boden enda, men spørs om jeg gidder det i dag likevel :P

Tur er bedre enn rydding uansett :D

Ja best å passe på å få gjort litt før en ombestemmer seg..hehe..jeg skulle ha pussa vinduer, men tar det over påske :))

Søte hunder du har :)) Håper du blir skikkelig bra når behandlingene hos fysioterapeuten er over..:)) Her blir det nok bare tv titting og god mat utover kvelden :)) Ha en fin dag videre :))

annebe: Ja, det er farlig å sette seg ned føre man er ferdig. Jeg har gjort alt jeg skulle bortsett fra å rydde boden. Ha ha..

Takk :) Og takk, jeg blir nok bra etter hvert :D

Jeg har vasket hus...Og da blir det jo nesten ikke tid til noe annet. For når jeg vasker ET sted, så kan jeg BLI DER i mange timer...For da gjør jeg det så VEEELDIG grundig liksom... Og kommer meg ikke videre. Ikke gjort stort annet, bare sendt noen premier i posten og kjøpt mat :-D Men i morgen kommer søsters :-) Og da skal vi bestille tur :-)

frodith: Høres kjent ut- jeg kan bruke en hel dag bare på et rom liksom :P ha ha..

Åhh, så koselig :D Fem byer, sant? Jeg har lurt med meg min tante på jentetur (jeg har visst ikke så mange jentevenner- ha ha), men blir nok ikke før i 2018, for jeg har ikke tid i år og trur ikke jeg får tid neste år heller- men hu sa ja, så tur blir det en gang :D

Kjedelig at du går hos fyioterapeut med plager. Håper du blir snart god, Elin. Synes nå du er kononflink som får gjort så masse hjemme. Skulle fått ryddet soverommet her, men blir nok ikke i helga ;)

fjellgeitbundingen: Det blir nok bra tilslutt :) Jeg burde jo ha vært smart å dratt dit for flere uker siden, så hadde det sikkert vært bra til nå. He he..

I dag blir det nok ikke så mye rydding, annet enn støvsuging, men heller en lenger tur med hundene :D

Dæsken, du har jo nesten fått gjort mer enn hva jeg får gjort på en måned! Jeg sitter stadig å drømmer om en robot som kan gjøre vaskejobben og annet husarbeid for meg. Kunne aldri ha levd på 50-tallet som husmor!

Flink er du! :D

Mia: Ha ha.. Har også drømt om den roboten innimellom altså :P

Skriv en ny kommentar