Fine dagen!

Søndager med sol er de beste søndagene! 

 

Siden det blei mest rydding og vasking både inne og ute i går så måtte det bli en langtur i dag. Det er ikke så ofte vi går så veldig langt at det gjør noe. Petter har vært med på denne turen en gang tidligere.

Han er fortsatt i vekst, så vi overdriver ikke turgåingen, men den verste veksten er over så vi tas en en litt lenger tur innimellom. I dag var en fin dag å gå tur. Sol og frisk luft. Ikke for kaldt i vinden, men veldig varmt i solen. 

Vi tar alltid en liten pause oppe ved Havsyn når vi går denne runden. Vi møtte en del folk i dag, så de måtte gå i bånd hele turen, men det gjør ingenting. De har godt av litt båndtrening også på slike plasser. 


Nå er det vår hos meg også! 


Friskt oppe ved Havsyn i dag. 


Oi, hva skjedde med dette bildet? Ja ja. 


Lille, lille Iimo.

 

Det var så varmt å gå i dag at jeg blei svett som en gal. Jeg burde jo skjønne det at det er for varmt med ullundertøy på slike turer nå. Sånn går det når man er livredd for å fryse. Men heller litt for varm enn litt for kald. 

Runden er i underkant av 6 km. Det er jo ikke evig langt, men halveturen er bratte oppoverbakker så den er jo ekstra tung pga det. Jeg blir jo helt død, jeg som ikke eier kondis. Kremt. 

Vi brukte 1 time og 22 minutter på turen, med et par pauser, så nå er vi passe slitne. Både Petter og Iimo snorker i kor. Jeg har nettopp dusjet og slukt en Red Bull så jeg satser på å holde meg våken til jeg skal legge meg i kveld. 

 

___________________________________________________________________________

#tur #vår #vårtegn #hund #sol #varmt

___________________________________________________________________________

25 kommentarer

Deilig å komme ut i sola både for hunder og folk....og koselig når vårblomstene dukker opp :))

Har ikke gått tur i dag..men vært på lunsj(jeg hadde med..hehe...)hos eldste sønn..og satt på verandaen der..kjempedeilig det også :)) Ha en fin kveld :))

annebe: Det hørtes jo ut som en fin-fin dag det også :D Tenker sønnen satte pris på både besøk og lunsj :D

dvergpinschere i mitt hjerte

Så deilig med en lang god tur! Gjør vel ikke noe for Petter så lenge dere går i rolig tempo.. :-) Herlig med vår hos dere også! ja her er ulltøyet vekk nå!

dvergpinschere i mitt hjerte: Det er mye belastning for en tung kropp i vekst selv om vi går rolig, men han begynner å bli såpass stor at det ikke er verdens undergang med akkurat denne turen en gang i blant :) Det er jo en del asfalt på turen så det blir mye grøftegåing :P ha ha..

Ja, endelig er våren her på ordentlig :D

Det er så vanskelig med klær nå for enten så svetter man som en sil eller så fryser man ihjæl liksom, men bedre å svette litt enn å fryse spør du meg. Det er så deilig når det begynner å spire for da er det helt i begynnelsen av den fineste tiden jeg vet :D Ha en super kveld. Nå skal det mekkes pizza her i alle fall :)

ladyaugust: Ja, litt vanskelig å regulere temperaturen- derfor liker jeg høsten best :D he he... Vi mekket pizza i går- spiste rester i sta. Snart skal vi ha pannekaker. Ha ha..

Pannier, oh det beste jeg vet :DDD Kos dere :D

ladyaugust: Ja- de er jaggu mer enn godt :D

Nå var det skikkelig vår hos deg. Fint med en trimtur selv om man blir sliten. Ingenting er som å komme inn og slappe av etterpå! :)

natheless: Det er veldig deilig :D Og så kjekt å endelig finne ordentlig vårtegn :D

Det så ut som en storartet tur :-) OG skikkelig vår i lufta i dag :-) Jeg har bestilt tur, og er litt HØY på det :-D

frodith: Du har bestilt ordentlig tur :D Herlig!

For en kontrast til her! Jeg måkket snø idag, og du blir svett :D Fint dere fikk en spasertur i vårsola :)

Mia: Men, man kan jo bli svett av å måke snø også :P ha ha.. Men ja, det er litt av en kontrast- men det blir vel forhåpentligvis vår hos dere også snar :)

Veldig flotte bilder og så deilig med vår :) Litt andre forhold enn det er her får å si det sånn, men for min del kan våren godt vente til etter påske med å komme :)

Linn: Ja, noen har jo full vinter enda- og slik er det vel oppe hos dere? :) Og de fine hundene dine trives vel best om vinteren :D

Superfine og vårlige bilder! Heldig dere som har så flott vårvær. Her i Trøndelag snødde det i natt og i dag er det grått og trist med regnvær. Men jeg har enda tre dager igjen å arbeide før det blir påskeferie, så krysser fingre for bedre vær. Petter ser ut til å trives :)

toveview: Håper dere får kjempeflott vær i påsken :D

Ja, han trives godt på tur- og de å drikke i bekken er jo kjempegøy :D he he

Her ble det pizza men nå har jeg fått lyst på pannekaker også :DDD

ladyaugust: He he.. Det kommer jo en dag i morgen også :D

For en herlig dag dere har hatt i dag, nydelig vær og fin tur! <3 Herlig med sol, som Tove skriver over her, så er ikke været i Trøndelag spesielt fint! Lenge siden jeg har sett sola nå.. Åh så herlig med hestehov, det er et sikkert vårtegn ja! :-D

Unni: Ja, det var en fin dag :D Og endelig et ordentlig vårtegn- den lille gule :D

Håper dere får flott påskevær om ikke noe annet- litt sol trur jeg alle trenger nå :)

SV: Ja det hadde virkelig gjort godt med litt sol nå ja! <3 Takk. :-)

Joa, men jeg tror jeg må ha en pannis eller ti akkurat nå bare :D

ladyaugust: En liten forrett er lov ;)

Skriv en ny kommentar