Jobber med en ny blogg.

Jeg har lenge vurdert om jeg skal bytte blogg- nå jobber jeg med en ny blogg. 

 

Jeg har blogget på denne bloggen i over 5 år nå og trives jo veldig godt med det. Jeg har ingen "typisk" blogg, trur jeg, da jeg blogger om absolutt alt som faller meg inn og litt til. 

Det er jo mye foto og hund, og da spesielt bilder av hunder. Kremt. Det er jo kanskje en typisk hverdagsblogg da, og hverdagen min består jo av hund og katt, så da er det vel nok så naturlig med ganske mange hundebilder. 

Når jeg startet denne bloggen ville jeg egentlig ha et annet bloggnavn, men det var så klart opptatt. Faktisk var begge bloggnavnene jeg kunne tenkt meg opptatt, derfor blei det bare navnet mitt. Enkelt og greit. 

Men nå jobber jeg altså med en ny blogg. Jeg har nettopp opprettet den, så det tar så klart litt tid føre alt er på plass. Den må jo se nok så ryddig ut føre jeg gidder å tilbringe tid der inne, og jeg er jo ingen raser i design, så det tar nok litt tid.

I mellomtiden blir jeg så klart på denne bloggen. Hva som skjer med den når den andre er klar har jeg ikke bestemt meg for enda, om jeg bare skal flytte over innleggene, eller om jeg skal slette den. Vi får se. 

Den nye bloggen blir nok ikke så mye annerledes enn denne, for å si det sånn. Jeg har ikke planer om å forandre på meg selv liksom, så bloggen blir nok nok så lik, bare med nytt navn. 

 

Er du fornøyd med bloggen din?

Trur du du kommer til å følge min nye blogg når den er klar?

 

___________________________________________________________________________

#forandring #nyblogg #endring #fornøyd

___________________________________________________________________________

28 kommentarer

Det er ingen tvil om at vi kommer fortsatt til å følge deg, Elin! :D Digger jo deg og måten du er på!

Hehe, faktisk litt moro at du våger å ta steget. Men det blir nok deilig med en ny start :)

Yvonne & Terje med 4beinte: Ja, det blir nok bra tilslutt :D

Jeg skjønner ikke hva man GJØR jeg, når man ordner mer bloggen før den er KLAR :-D Da jeg opprettet min, så bare SMALT vi inn et par bilder, som landet i headeren nærmest, og designet er vel bare helt standard eller noe, Hr Frodith som tok seg av de tingene, jeg sa bare ja eller nei tror jeg... Og etterpå, ikke tørt å røre NOENTING... Jeg bare satte i gang å blogge umiddelbart :-D Nå ser vel ikke akkurat min blogg ut som noe særlig attraktivt noe heller :-D Men innhold og tegninger får være det som frister :-D Hi-hi

frodith: På denne bloggen har jeg for eksempel fisket slik at bredden på bloggen blei brede, slik at jeg kunne ha større bilder som ikke gikk på utsiden av rammen, for eksempel.
Jeg har også lagt til disse "knappene" under headeren, for å komme til innlegg i kun den kategorien. Og jeg har fikset litt her og der- knapper til instagram og slikt liksom :)

Mye jobb :P ha ha

Gøy. Jeg har skiftet portal og er fornøyd med det :)

Min matgale verden: Oi, så gøy :) Må inn å se nærmere på det :D

dvergpinschere i mitt hjerte

Følger deg så klart i ny blogg også....men hvorfor gjør man ikke bare om på den bloggen man har? Har ikke skjønt det jeg..hihih. Lykke til med ny blogg da!

dvergpinschere i mitt hjerte: Mest fordi jeg vil ha et nytt navn og det går ikke an å bytte navn :) Ellers har jeg endret denne ved et par tilfeller gjennom årene :)

Spennende! Får vel følge deg inn i nybloggen også ja, klart det :) Må få høre hvordan det går etter hvert da !

toveview: Så hyggelig :D Jeg jobber for harde livet, men det er ikke bare lett :P he he

syns det er så rart man ikkje bare kan skifte navn om man vil

cuskima: Ja, det syns i grunn jeg er fryktelig teit! Da hadde jeg jo bare gjort det liksom. Men men. Bloggnavnet var jo ledig, så da måtte jeg bare passe på :D

Spennende med ny blogg :-)

REBECCA HOLDER: Ja, trur det blir bra :)

Fortell meg når du har ny blogg, så følger jeg med. Akkurat nå er jeg fornøyd med min blogg som den er, men plutselig trenger man forandringer. Lykke til og ha en fin dag!

natheless: Will do :D Takk :)

Jeg er jo fornøyd med denne, men vil liksom komme litt bort i fra navnet, og siden det ikke går an å skifte navn, så får jeg heller velge ny blogg :)

Såklart jeg følger deg videre :-) et av dagens høyde punkt å lese og se bilder hos deg :-)

Malin: Aww, så koselig :D

Det var ikke meningen å spamme deg her om dagen altså, men jeg har nesten ikke rukket å vært innom blogger i det siste, så hadde så mange innlegg jeg måtte ta igjen :P ha ha

Du får lage et giga innlegg slik at vi ikke går glipp av den nye bloggen din :) Er den her på blogg.no?

Jeg er fornøyd med min, den er nok også en del hummer og kanari. For jeg tenker, slik er vi mennesker. Noen dager er det livet tilbake etter kreften, andre dager gaming, håndarbeid eller noe helt annet. Eneste kjipe er at det finnes så mange plasser folk blogger. Ergrer meg hver gang noen jeg ønsker å følge ikke er på blogg.no!

Må sies at din er en av de jeg leser aktivt! Håper du får det navnet du vil ha :)

Mia: Ja, jeg blir på blogg.no - liker meg her jeg og så er det lettere å følge de jeg selv leser siden de aller, aller fleste har blogg.no :)

Så koselig :D

du må bare gi beskjed når du får ny adresse så vi vet det :D klemmerier <3

cuskima: Will do- skal skrike ut som en gal ;) He he.. Jeg blir her på blogg.no så :)

Flott! Er ikke så god å følge med på de utenom blogg.no :D Venter i spenning!

Mia: Nei, ikke jeg heller. Har jo bloglovin', men det er jaggu vanskelig for det om :O

bra det da :D:D

cuskima: Ja, må jo bli her liksom :D

i agree :D:D:D <3<3<3

Skriv en ny kommentar