Forberedelser til Fyresdaltur!

Jeg gleder meg så sykt til å reise til Fyresdal i morgen at jeg har mest lyst til å reise i kveld! 

 

Akkurat nå sitter jeg i sofaen og drikker Red Bull for å lade opp til å pakke meg klar til å kunne reise til Fyresdal i morgen tidlig. Jeg pleier jo aldri å pakke føre samme dagen som jeg reiser, men nå gleder jeg meg så sykt at jeg bare må gjøre det i kveld. 

Da kommer jeg meg jo fortere avgårde i morgen tidlig, pluss at jeg kan sove litt lenger med god samvittighet. Det blir litt ekstra mye styr når jeg må ha med kattedass og hele den sulamitten der. Nakenfisen blir nok ikke så blid når han skjønner han må bli med på tur i morgen. 

Mini trives best ute i disse tider, så han skal få lov til å slippe å bli med. Huseier skal passe på han så han kommer ikke til å lide noen nød. Nakenfisen kommer til å bli så misunnelig! Men han er innekatt så han har ikke noe valg. Aleinehjemmefest er strengt forbudt!


Mini sitter å ventet pent på at Iimo skal bli ferdig på do. Kremt.

 

Men snart blir Mini en liten nakenfis han også. Pelsen han er helt forferdig og den har bare floket seg mer og mer. Det virker som at desto mer jeg grer han, desto verre blir han. Mulig jeg bruker feil kam, eller noe. Nå får jeg ikke gre han i det hele tatt.

Da må det barberes da, for han kan ikke bli mer flokete nå! Jeg har snakket med veterinæren om det, så vi har en plan på det. Men siden han ikke går på do inne må jeg vente til det er litt varmt ute så han ikke blir helt kald. 

Etter påske en gang tenker jeg det blir bra. Nei, nå må  jeg få rumpen i gir her så jeg blir ferdig med alt jeg skal. Det er ikke bare pakking som må til. Jeg må rydde og vaske også, for jeg orker ikke å komme hjem til rot og møkk liksom! 

 

Har du planer i påsken?

 

___________________________________________________________________________

#fyresdal #tur #påske #pakke #reise

___________________________________________________________________________

14 kommentarer

Ha det kjempe hyggelig i Fyresdal! :-D Så nydelig katt haha:)

Thea Linni: Tusen takk :D

Du får ta en sommerklipp på katta, blir vell fort varmt dere nede i den litt mer eksotiske kroken av landet? :D God tur, kos deg kjempemasse! :)

Mia: Ja, og det verste er at det ser ut som at jeg må gi han løveklipp :O I begynnelsen var det bare magen som var problemet. Han liker jo ikke å bli gredd på magen liksom. Men nå har det altså spredd seg over hele kroppen nesten, bortsett fra helt oppe på ryggen :O

Jeg tipper du kommer hjem med en ny hund jeg da :-D For det er der hundene bor ikke sant? Alle i hop? :-D Stakkar nakenfisen, tenk om han blir bilsjuj ;-)

frodith: Nei, i Fyresdal bor det ingen hunder, bortsett fra ene valpen til Lillemor som ikke er valp lenger ;) Så null ny hund på denne turen :)

Hei!

Ønsker deg GOD TUR OG GOD PÅSKE :-)

Så fint bilde av pusen da - og det blir nok godt for den å blli klippet sånn over påske en gang tenker jeg :-)

Etdiktomdagen: Tusen takk for det :)

Ja, stakkars, han har i grunn ikke noe valg, for klippes må han- eller barberes da, så han blir jo helt kort. Tipper han ender opp med løvemanke :O ha ha

dvergpinschere i mitt hjerte

Så koselig å få reist bort litt! Du må kose deg masse! og ha en riktig God påske! Katten min blir også sånn i pelsen nå..har snakket hvert år om å barbere, men kommer meg aldri til vet å få gjort det..ender med at jeg tar saksa og "skamklipper" henne.. det vokser ut igjen..hihi. God tur!

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, det skal bli veldig deilig, både for meg og dyrene- her står dørene åpne hele tiden (ikke hvis det er iskaldt ute da men) så de går fritt til enhver tid :) Skogen som eneste og nærmeste nabo og det er akkurat sånn vi liker det :D

Ja, jeg vurderte å skamklippe han, men han ligger ikke i ro så jeg tør ikke i frykt for å skade han med saksen- det sitter jo helt inntill huden liksom :O Jeg er litt redd han må dopes altså for å få tatt det skikkelig.

Flott kattebilde av fin pus :)) Lurt å pakke klart det en kan i god tid..

Så du jobber med "ny"blogg også..eller iallefall nytt navn..spennende ..følger med :)) God tur og fin påske :))

annebe: Tusen takk :) Ja, det er jo det greieste, men ikke min sterke side :P Ha ha.. Men, jeg har pakket alt, bortsett fra det jeg må bruke i morgen tidlig- tannbørste og den slags- og mye er satt ut i bilen så jeg er jo litt imponert her jeg sitter :P ha ha..

Ja, nå blir det ny blogg- samme innehold, men bytter navn :) Blir værende på blogg.no da :)

God tur og du er sikkert fremme. så da omskriver jeg til kos deg masse. Gode tanker til deg og dine :)

dedicat: Tusen takk for det :) Nå sitter vi å lader opp til solen skal dukke opp så blir det vel en liten tur i skogen etterhvert- hvis vi får liv i hundene :P ha ha

Skriv en ny kommentar